El Sarrià ha viscut una nit màgica tombant el Cangas de la lliga Asobal a la Copa del Rei (28-25) i passant a la tercera ronda, on es tornarà a trobar un rival de la màxima categoria. L'equip de Salva Puig ha fet una gran primera part, arribant a dominar de cinc, i marxant als vestidors guanyant de quatre (16-11). Però a la represa el conjunt gallec ha millorat i amb un parcial de 2-8 s'ha posat per davant (18-19) i ha arribat a dominar de tres.

La reacció gironina ha sigut èpica i en els últims minuts han arribat a empatar el partit amb un gol d'Oriol Teixidor de penal (25-25). Amb una gran defensa i el suport de l'afició, el Sarrà ha fet el 26-25 (Palacios), el 27-25 (Rovira) i sobre la botzina ha sentenciat amb el definitiu 28-25, enmig de l'eufòria de la grada.