27 de novembre de 2019
27.11.2019
Diari de Girona

Luis Enrique: «Robert Moreno ha estat deslleial i no vull a ningú així en el meu staff»

Aitor Unzué, exanalista del Girona, serà el tercer entrenador i analista de la selecció espanyola

27.11.2019 | 11:59
Luis Enrique Martínez, acompanyat de Rubiales i Molina.

El seleccionador nacional de futbol Luis Enrique Martínez s'ha mostrat contundent aquest dimecres i s'ha assenyalat com "l'únic responsable" de que Robert Moreno no estigui en el seu cos tècnic i ha qualificat al seu antic ajudant de "deslleial" i que havia tingut una "ambició desmesurada ".

"L'únic responsable que Robert Moreno no estigui en el meu 'staff' sóc jo, no Luis Rubiales, ni Molina ni la RFEF", ha assegurat Luis Enrique en la seva presentació, on ha indicat que "el desencontre entre els dos va tenir lloc el 12 de setembre" .

"Vam tenir una reunió a casa meva, de 20-30 minuts i percebo que ell vol fer d'entrenador a l'Eurocopa i em diu que si jo volia després tornaria a ser el meu segon. El veia venir i m'intento posar en l'altre punt de vista i entenc que li faci il·lusió i que ho vegi com l'oportunitat de la seva vida i per a la qual ha treballat molt ", ha afirmat.

De totes maneres, després de reconèixer que ser "ambiciós és una qualitat a valorar", no li va agradar l'actitud del seu ajudant. "Per a mi és deslleial, jo mai ho faria i no vull a ningú d'aquestes característiques al meu 'staff', l'ambició desmesurada és un gran defecte", ha advertit.

El cos tècnic de la selecció estarà integrat pels mateixos membres que fins ara, excepte per Robert Moreno. Entra com a novetat Aitor Unzué, amb funcions de tercer entrenador i analista, després d'haver treballat al Girona el darrer any i mig, primer amb Eusebio i aquesta temporada, fins que els van destituir, amb el seu pare Juan Carlos.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook