El Palafrugell va perdre ahir el seu partit corresponent a la onzena jornada de l'OK Lliga contra el Calafell. Amb aquest resultat ocupen la desena posició, amb 11 punts. A la propera jornada els gironins visitaran la pista del Lleida, que ocupa un lloc més que ells.

El Lloret va encadenar la quarta derrota consecutiva després de perdre a la pista del Caldes per un contundent 6 a 2. Amb aquesta desfeta els lloretencs continuen ocupant la darrera posició amb només quatre punts en guanyar un partit i empatar-ne un altre en onze jornades. En la propera jornada els gironins tornen a jugar a casa i ho faran contra el quart classificat, el Reus.

El Girona no va poder passar de l'empat (1-1) a la pista del penúltim classificat, el Voltregà. Mangas va avançar els visitants als 4 minuts de la represa, però Gallifa va posar l'1-1 definitiu cinc minuts més tard. D'aquesta manera, els de Ramon Benito i Marc Comalat fan bo el triomf de dimarts passat al derbi contra el Lloret (1-0). El Taradell serà el proper rival.