El Bàsquet Girona ha aconseguit una nova victòria, la primera del 2020, després de derrotar a Fontajau al Villarrobledo (81-73) en un partit que els gironins han començat a encarrilar a partir del tercer període i ha tingut com actors principals Albert Sàbat -20 punts i 5 assistències- i Gerard Sevillano -16 punts i 9 rebots-.

En una primera part força igualada i on els de Formento han concedit tirs fàcils als manxecs, el factor determinant ha estat Sabat. El base, amb 13 punts al arribar al descans, ha mantingut vives les esperances locals ens els moments més difícils per arribar 47-42 al descans.

En la represa, ha estat Sevillano l'home inspirat en atac. També en defensa s'ha treballat amb molt més encert per superar la barrera psicològica dels 10 punts (61-50) i a partir d'aquí tot ha estat més fàcils pels gironins. En l'últim període només calia conservar la diferència i ho han fet (81-73) brindant el primer triomf de l'any al públic present a Fontajau.