Víctor del Águila i Manu Vilaseca van ser els guanyadors del Trail Rocacorba en categoria principal de Marathon, en una cursa que dona el tret de sortida a la temporada de Klassmark i que va acollir més de 800 participants en les seves tres modalitats: l'esmentada Marathon, Trail i Express.

El guanyador en la categoria masculina de Marathon va ser Víctor del Águila, qui va creuar la línia de meta a Canet d'Adri amb un temps de 3:56:11. En un recorregut de 38 quilòmetres i 2.200 metres de desnivell positiu que coronaven els cims de Rocacorba, el Golany i els Velers, del Águila va ser el més ràpid per davant de Quim Duran, qui va acabar a 13 minuts del guanyador, i Arnau Ansó. En la categoria femenina la guanyadora va ser Manu Vilaseca, que va completar el recorregut amb un crono de 4:54:36 i es va imposar amb autoritat i va creuar la línia de meta amb mitja hora de diferència respecte a la segona classificada, Cheynna Treta, i a més de 40 minuts de la tercera, Nere Martínez.

En la prova de Trail, de 30 quilòmetres, el guanyador masculí va ser Rubén Hernández, qui va ser clar dominador de la cursa, mentre que en dones es va imposar Núria Gil amb un duel ajustat amb Eli Gordón. En l'Express, de 20 quilòmetres, els guanyadors van ser Arnau Aranda, en homes, i Marili Yamilet, en dones.