La tennista gironina Paula Badosa s'ha mostrat imparable en la seva estrena a l'Open d'Austràlia, primer Grand Slam de la temporada que es disputa a Melbourne fins al 2 de febrer, i després de la seva victòria davant la sueca Johanna Larsson va superar per primera vegada la primera ronda d'un 'gran'.

Badosa afrontava davant Larsson seu quart partit en un Grand Slam amb l'esperança de poder ficar-se en la segona ronda després de no haver-ho aconseguit l'any passat en els seus debuts en aquest escenari, Wimbledon i el US Open.

Però en aquesta ocasió l'espanyola no va deixar passar l'oportunitat i més ho va fer amb molta fermesa, guanyant per un contundent 6-1, 6-0 a una rival classificada des de la prèvia ia la qual va despatxar en menys d'una hora i amb 23 cops guanyadors.

Ara, a la pupil·la de Xavi Budó li tocarà una oponent molt més dura ja que es mesurarà en el seu segon partit a la txeca Petra Kvitova, setena cap de sèrie, finalista a Melbourne Park l'any passat i dues vegades guanyadora de Wimbledon.