L'Olot es reforça amb l'arribada de Moha Chabboura, davanter empordanès de 24 anys que ja té una bona trajectòria al futbol català i gironí. Es tracta d'un atacant que buscarà la continuïtat que li ha mancat a Segona B, categoria en la qual ha passat pel Llagostera i ha disputat aquesta mitja temporada a les files del Prat. Chabboura signa fins a final de temporada i serà presentat demà a la sala de premsa de l'Estadi Municipal.

Moha, natural de l'Armentera, és el primer atacant que arriba a l'Olot en aquest mercat d'hivern després de les sortides de Natalio i Joel Arimany. Un jugador amb experiència a la categoria, 32 partits, entre les seves experiències al Llagostera i el Prat, el seu últim equip fins aquest matí, quan ha rescindit i minuts més tard s'ha sabut que fitxava pels garrotxins.

El seu major protagonisme fins ara l'havia tingut a Tercera, categoria on ha defensat els colors del Pobla de Mafumet (filial del Nàstic), Figueres i Formentera, firmant-hi una trentena de gols. Chabboura va iniciar la seva carrera en diversos conjunts de l'Alt Empordà, també va jugar al Peralada i al Girona B, on va anotar 18 dianes en dues temporades. Es tracta d'un punta amb mobilitat i dinamisme, que genera, lluita i assisteix i a la vegada té olfacte i bon xut. Aquesta tarda ja s'entrenarà amb l'equip i demà serà presentat.