L'Spar Citylift Girona-Perfumerías Avenida de diumenge té tots els ingredients per fer bullir Fontajau. I com es preveia, el gran clàssic del bàsquet femení espanyol omplirà el pavelló, vist el ritme de venda de localitats. El club va comunicar ahir que ja només queden disponibles menys d'un miler de localitats, perquè entre les que s'han venut i les que ocupen els 2.600 abonats, el pavelló ja té cobertes més de 3.000 places. El partit es jugarà diumenge a la una del migdia, i en els tres darrers precedents a Fontajau la victòria s'ha quedat a Girona.

La reobertura de Fontajau es farà amb el millor partit possible, contra l'Avenida. La instal·lació haurà estat aturada menys d'un mes, després que l'Ajuntament hagi pogut trobar un parquet provisional a Tarragona i hagi arreglat els desperfectes que la inundació del temporal Gloria va provocar el 23 de gener. Avui està previst que arribi a Girona el parquet, que s'instal·larà demà.

Els últims precedents de l'Spar Citylift Girona contra el Perfumerías Avenida ajuden a ser optimistes. Els tres darrers partits a Fontajau contra les actuals líders de la Lliga (tenen dos triomfs més que l'Uni) han acabat amb victòria gironina. Dos d'ells, a més, tenen gran transcendència dins el club. El dia 5 de maig es va guanyar la Lliga a casa (73-65). I quatre mesos després, les noies d'Eric Surís es van emportar la Supercopa d'Espanya (82-80). Aquesta ratxa particular de victòries es va iniciar el 16 de desembre de 2018, amb una renda a favor històrica, de 26 punts, per un marcador final de 79-53.

Després de la disputa del Preolímpic, l'Uni torna aquesta tarda a Palau a la feina amb l'equip al complert (les internacionals ja seran a Girona) per preparar el partit de diumenge a consciència.