Ángel Rodríguez, davanter del Getafe, va parlar ahir i va valorar la possibilitat de convertir-se en nou futbolista del Barça. En tot moment va negar que el club blaugrana li hagi traslladat una oferta i va dir que, en relació amb aquest tema, està del tot «tranquil» perquè les suposades informacions que vinculen el seu futur més immediat al Camp Nou són actualment «només rumors».

Després de la lesió d'Ousmane Dembélé, que s'ha unit a l'absència fins al proper mes d'abril de Luis Suárez, el Barcelona busca un davanter centre al mercat per reforçar la seva plantilla fins a final de temporada. Un dels noms que han sortit a escena és el d'Ángel, que acumula aquesta temporada 13 gols marcats i en les seves dues campanyes i mitja amb el Getafe suma un total de 39 dianes. «Tot el que sé sobre aquest tema és pel que ha sortit en premsa. No hi ha res de moment. Jo estic tranquil i centrat en el Getafe. M'estic deixant la pell per aquest club i en principi no hi ha res», va dir Ángel, tot i així afalagat per aquest suposat interès blaugrana. «Quan les notícies són d'un gran club com el Barcelona tota la repercussió és més gran, però com que només són rumors estic molt tranquil. Si s'acaben posant en contacte amb mi ja tindré temps de pensar les coses. Fa diversos mercats que estic amb el Getafe i sempre es diu que acabaré sortint o que això pot passar. Això vol dir que faig les coses bé», va assenyalar.

Curiosament, el Barça és el rival del conjunt madrileny la propera jornada, en un duel que es disputarà dissabte al Camp Nou a partir de les quatre de la tarda: «Ens enfrontarem a un dels millors equips del món i a sobre al seu camp. Serà molt difícil, però hem de mantenir el nostre nivell per sumar els tres punts».

Umtiti treballa a part

El primer equip del Barcelona es va entrenar ahir a la tarda tot preparant la cita contra el Getafe. Quique Setién no va poder comptar amb Samuel Umtiti, qui novament va fer treball específic i és dubte per dissabte. Per la seva banda, Piqué i el porter Neto van exercitar-se amb el grup sense cap mena de problemes. Semedo, amb amigdalitis, es va quedar a casa. Del filial, hi havia Araujo, Chumi, Peña, Morer, Riqui Puig i Ansu Fati.