El coronavirus continua associat a la trajectòria europea de l'Spar Citylift Girona i, després que ahir a la nit la FIBA confirmés el càstig al Sopron que classificava a les gironines per a l'Eurocup, el sorteig d'aquest matí dels quarts de final ha emparellat l'Uni amb el Reyer Venècia. El partit d'anada es jugarà el 12 de març en pista italiana, aquí segurament la FIBA proposarà que el partit es jugui a Ljubljana com ja havia fet en els polèmics partis entre el mateix Venècia i el Riga o l'Schio- Sopron, mentre que la tornada serà a Fontajau el dijous 19 de març.

El Venècia arriba a aquests quarts de final de l'Eurocup des de l'Eurolliga, igual que l'Spar Citylift Girona, després que ha acabat cinquè del grup A. En la seva lliga, el Venècia és segon darrere de l'Schio i a la seva plantilla destaca la pivot lituana Gintar Petronyt, que ja es va enfrontar a l'Uni jugant amb el Galatasaray ara fa dues temporades, la també interior letona Anete Steinberga i la nord-americana Jolene Andersson.

Els altres duels de quarts de final són Castors Braine - València, Carolo - Landes i Dinamo de Kursk- Perfumerías Avenida. El quadre de la competició ja ha queda definit avui fins al final i, en cas de semifinals, les gironines s'enfrontarien al guanyador del Castors Braine - València; i, per tant, evitarien tant a Dinamo de Kursk com Perfumerías Avenida fins a una hipotètica final. El format d'eliminatòries d'anada i tornada es manté fins a la final.