El Quart va visitar ahir Saragossa per enfrontar-se a l'Almozara amb la intenció de refer-se de la derrota soferta en la darrera jornada contra el Martinenc (79-63). Els gironins van veure que, tot i que els aragonesos són un dels equips que ocupen la part baixa, endur-se el triomf no seria bufar i fer ampolles. De fet, els locals es van endur el primer quart per un ajustat 21-20. Els de Quart havien de posar una marxa més per capgirar el marcador i van poder dominar el segon quart per posar-se per davant. Però, com a l'inici, els locals van ser superiors en el tercer quart. L'actuació d'Albert Coderch, que va signar 26 punts, va ajudar que els visitants guanyessin finalment el partit. Amb aquest triomf els gironins són tercers (15-5).