El FC Barcelona jugarà un partit a Igualada contra el club del municipi "quan les condicions socials i esportives ho permetin" en suport a la Conca d'Òdena i del Consorci Sociosanitari Igualada i de tots els organismes sanitaris que en depenen, han explicat aquest dijous en roda de premsa l'alcalde, Marc Castells, i el president del CF Igualada, Francesc Jorba.

Jorba ha explicat que es va posar en contacte amb el FC Barcelona i que aquest dimecres el va trucar el seu president, Josep Maria Bertomeu, per posar-se a disposició i "molt preocupat" per la situació que viu la Conca d'Òdena.

El president del club igualadí ha agraït el gest del Barça de jugar un partit a Igualada, i ha confiat que sigui "un raig de llum en un moment de penombra", i ha remarcat que on té més sentit jugar-se és a la capital de l'Anoia.

Castells ha assenyalat que espera que la iniciativa generi la il·lusió que la Conca d'Òdena "no està sola" i que existeix gent fora de l'àrea que l'aprecia.

Ha subratllat estar molt content amb el gest de solidaritat del FC Barcelona de fer aquest amistós quan les condicions ho permetin --"És en aquests moments quan es demostra que és més que un club", ha dit--, i espera que d'alguna manera la resta d'equips de la Conca d'Òdena participin.