Confirmada fa un parell de setmanes, la cancel·lació de la temporada d'hoquei patins, els equips gironins de l'OK Lliga comencen de mica en mica a perfilar el pròxim exercici. De moment se sap que la categoria s'ampliarà de 14 a 16 equips però encara hi ha moltes incògnites obertes, sobretot pel que fa al timing de les dates. Mentrestant però, els clubs ja comencen a moure's. El primer pas per a construir un nou projecte és saber qui en serà el director d'orquestra i, en aquest sentit, mentre al Garatge Plana Girona i al Corredor Mató Palafrugell s'ha apostat per la continuïtat, el Lloret Vila Esportiva estrenarà entrenador. L'escollit per dirigir l'equip selvatà la temporada vinent és Xavi Albet que agafarà el relleu d'Oriol Perarnau, tècnic la darrera campanya i mitja.

Albet, de 53 anys, és un home de la casa i aquesta temporada ha entrenat l'equip de primera catalana i el júnior del conjunt selvatà. Exporter del club, Albet va integrar-se al cos tècnic del Viva Hàbitat Blanes amb el qual va aconseguir l'històric títol de la Copa del Rei el 2001 com a primer entrenador, en substitució de Josep Maria Clua. Després va dirigir el Mieres asturià i el Tordera, entre altres, i va ser segon del Lloret i del Reus.

Mentrestant, també comença el ball de jugadors. En aquest sentit, el Girona ja sap que Aniol Mangas torna a l'Olot i que Oriol Garcia no continuarà però té ben encarrilades les incorporacions de David Gelmà (Scandiano) i Víctor Crespo (Bassano). A més a més la continuïtat de David Carles no està assegurada. Per la seva banda, el Palafrugell també s'ha assegurat la renovació de Xavier Aldrich.