El Cas Oikos sobre apostes il·legals i tripijocs en partits de futbol continua obert. Aquesta tarda s'ha revelat el contingut d'uns missatges de whatsapp entre un dels caps de la trama, Carlos Aranda, i l'exjugador del Girona 2008-09, Paco Esteban. A la conversa, Aranda hauria instat Paco Esteban a contactar amb el davanter del Getafe Jorge Molina per veure si seria possible arreglar el partit entre el Getafe i el Vila-real de l'última jornada de Primera Divisió de la temporada passada en què els madrilenys es jugaven entrar a la Champions. Paco Esteban, excompany de Molina a l'Elx i d'Aranda al Granada 74, assegura després de parlar presumptament amb Molina, que el partit ja està arreglat perquè el Vila-real cobrarà 2 milions. Aranda hauria ofert 10.000 euros a Esteban i 10.000 més a Molina si s'hagués pogut arreglar. L'agent de Molina i Esteban, Domingo Sevilla, i un excompany a l'Elx, Miguel Ángel Tena també apareixen a les converses interceptades. La policia hauria demanat intervenir el telèfon de Molina.

Laliga ha anunciat que ha obert "un expedient d'informació reservada" d'acord amb "les informacions aparegudes" aquest divendres sobre el cas Oikos al respecte d'un presumpte tripijoc del Getafe-Vila-real de l'última jornada de la campanya 2018-19. La Lliga, que recorda que les "diligències són reservades per a les parts personades conforme disposa l'art. 301 de la Llei d'enjudiciament criminal, i no tenen caràcter públic fins l'obertura el judici oral", informa l'obertura d'aquest expedient.

Al mateix temps, tant el Getafe com el Vila-real han rebutjat totalment formar part d'aquesta operació i en el cas dels madrilenys han mostrat "suport incondicional" al seu davanter Jorge Molina, capità de l'equip.