El Sol Gironès Bisbal Bàsquet va tenir una èpica estrena ahir a la Lliga Catalana EBA. L'equip de Francesc Senpau va derrotar el potent Vic, un dels equips més durs de la categoria, gràcies a una cistella de Dídac Poch a menys de dos segons pel final. El partit estava empatat a 70 després que el Vic errés un dels dos tirs lliures que tenia a falta de 16 segons. Senpau va dibuixar jugada, i va sortir.

El partit no havia començat gens bé perquè el Vic, molt encertat en atac, va aprofitar el neguit dels jugadors locals per tancar el primer quart amb un 10-23. Mica en mica, però, el Bisbal va anar millorant a partir de la defensa. Al descans perdien de vuit i de seguida a l'inici de la segona part van neutralitzar el resultat. A partir d'aquí va ser un duel igualadíssim, que es va acabar decidint sobre la botzina amb el bàsquet de Dídac Poch. Dissabte que ve el Bisbal descansa i jugarà un amistós contra el Joventut B. El Vic rebrà el Quart a la Lliga Catalana EBA.