Un gol de cap de Dieste al límit de la primera part de la pròrroga ha classificat el Llagostera per la segona ronda de la Copa Federació (2-1), on tindrà el Nàstic de rival. Els gironins han tingut moltes ocasions contra l'Ejea, sobretot a la segona part, i el partit se'ls ha posat de cara quan al minut 66 els visitants s'han quedat amb 10 (expulsió de Lolo), i en el 67 Guiu feia l'1-0. Semblava que la feina estava feta però Theoha empatat en el 68, en la jugada següent, resolent una acció embolicada dins l'àrea. El Llagostera ho ha seguit intentant, tot i que també l'Ejea n'ha tingut dues de molt clares.

A la pròrroga, i amb un aiguat cada vegada més insistent i cada cop més vent, el desgast ha passat factura als dos equips. El Llagostera ha sigut qui més ho ha seguit intentant i ha trobat el premi al límit de la primera part del temps extra. Dieste ha sentenciat amb un cop de cap ajustat al pal dret del porter visitant. Era el 2-1, el marcador ja no s'ha mogut més, i els blaugranes passen a la segona ronda de la Copa Federació, on tindran de rival el Nàstic. Quan quedaven cinc minuts pel final ha marxat la llum al camp Municipal. Després d'uns instants d'incertesa, s'ha pogut recuperar el subministrament i el duel s'ha completat.