El Palafrugell va encaixar una clara derrota després de perdre a casa contra un dels millors equips de la categoria, el Barça (1-5). En un partit igualat en els primers minuts, l'equip blaugrana a poc a poc va anar agafant terreny, i quan va aconseguir obrir la llauna en el minut 8 del duel, la història es va acabar. A partir d'aquest moment, els barcelonins van ser els únics dominadors i van aprofitar les errades dels empordanesos per encarrilar el triomf.

Les imprecisions en atac a la segona meitat van penalitzar el bloc de Xavier Garcia Balda, que va veure com l'avantatge de l'equip visitant es mantenia amb el pas dels minuts.

D'altra banda, el Girona va vèncer el Caldes amb claredat (5-1) i assoleix un triomf que li permet seguir entre els millors i mirant cap amunt.

La primer part va ser molt igualada i amb molts errors dels dos conjunts (1-1). A la segona meitat, l'equip local va agafar l'embranzida i, gràcies a uns magnífics minuts en atac i en defensa, va sumar tres punts molt importants.