El clàssic Reial Madrid-Barcelona de la jornada 30 de LaLliga Santander es jugarà el dissabte 10 d'abril a les 21.00 hores (Movistar LaLliga), segons els horaris confirmats per la patronal ahir. Així també es va dictaminar que el Reial Societat-Ahtletic de Lliga es retardarà al dimecres 7 pel seu enfrontament a la final de Copa quatre dies abans.

Una jornada abans el Barça rebrà el Valladolid al Camp Nou el dilluns 5 (21.00), mentre que els blancs hauran jugat amb l'Eibar a casa el dissabte 3 (16.15). El clàssic enfrontarà els actuals segon i tercer classificats, a quatre i sis punts de distància del líder, l'Atlètic de Madrid. Els matalassers tindran dues sortides complicades en les jornades 29 i 30. El diumenge 4 d'abril jugaran al camp del Sevilla (21.00) i el dia 11 ho faran al del Betis (21.00).

D'altra banda, Pedri, una de les grans sensacions del panorama futbolístic espanyol en l'actual temporada, i que s'estrenarà en una convocatòria de la selecció absoluta, va dir ahir que «jugar amb Messi és fàcil, li dones la pilota i passen coses». En unes paraules a la revista Club del deporsita, va afegir que «tant de bo pugui estar a prop seu diversos anys. Seria genial que pogués gaudir de Messi i aprendre d'ell».