Centenars d'afeccionats de la Reial Societat han acudit aquest divendres a les instal·lacions de Zubieta per a acomiadar a l'equip, que viatja avui a Sevilla per a disputar demà la final de la Copa del Rei.

Encara que el col·lectiu Bultzada, que havia convocat a l'afició a l'exterior de Zubieta, havia cridat a respectar les distàncies de seguretat per a evitar contagis per la covid-19, durant la sortida de l'autobús de l'equip s'han produït aglomeracions, igual que va ocórrer ahir a Lezama en el comiat de l'Athletic Club.

Els afeccionats s'havien disposat en els marges de la carretera que connecta el camp Z7 de Zubieta amb la nacional N-I, un dispositiu ordenat i controlat per dotacions de la Policia Urbana i l'Ertzaintza.

Durant més d'una hora d'espera els afeccionats han onejat les seves banderes i bufandes i han entonat càntics de suport a l'equip, que ha partit en l'autobús oficial minuts abans de les 11.00.

En el moment que ha sortit l'autobús, nombrosos afeccionats s'han saltat els cordons de seguretat i s'han amuntegat davant de l'autocar, que ha abandonat lentament la zona.

També han acudit aficionats a acomiadar a l'equip en l'aeroport d'Hondarribia, des d'on l'expedició txuriurdin viatja a Sevilla.