Després de dues jornades sense competir a causa d'un positiu en la seva plantilla, el Bordils ha tornat a la competició, i ho ha fet amb una derrota a la pista del Màlaga (20-16), el líder del grup. El conjunt entrenat per Pau Campos ha fet un bon partit, però en els últims 10 minuts només ha pogut anotar x gol i això ha fet que els andalusos capgiressin el marcador.

Els blanc-i-verds han portat la iniciativa del partit durant la primera meitat i bona part de la segona. Han arribat a tenir un avantatge de tres gols en l'equador del primer temps (4-7), però després del 13-15 en el minut 16 de la represa les coses han canviat. Als visitants els ha costat molt més acabar les jugades i això ha fet que els locals aconseguissin un parcial de 5-0 que els ha posat tres per sobre (18-15) quan faltaven quatre minuts. Un avantatge que han sabut mantenir amb el temps que quedava.