Un motorista ha perdut la vida aquest dissabte al matí després de patir una caiguda al Circuit Ángel Nieto de Jerez de la Frontera (Cadis), segons ha informat el servei Emergències 112 Andalusia, adscrit a la Conselleria de la Presidència, Administració Pública i Interior de la Junta.

El succés ha tingut lloc pocs minuts abans de les 12:00 hores. En aquell moment, el telèfon 112 ha rebut un avís en el qual se sol·licitava assistència per a un motorista que havia tingut una caiguda al circuit. Immediatament, el centre coordinador ha activat l’Empresa Pública d’Emergències Sanitàries, la Guàrdia Civil, el Cos Nacional de Policia i la Policia Local. Els serveis sanitaris han confirmat al 112 la mort del motorista.

«Des del Circuit de Jerez-Ángel Nieto lamentem profundament la mort durant el matí d’avui a causa d’una caiguda mentre participava en unes tandes d’entrenaments privades per a motos, del pilot aficionat O. R. Transmetem les nostres sinceres condolences als seus familiars, amics i a l’organitzador. D.E.P.», ha lamentat la instal·lació esportiva en un comunicat.

Segons el ‘Diario de Jerez’, el mort tenia 43 anys, era de Ciudad Real i conduïa una BMW 1.000 RR. Segons la publicació, ha perdut el control després de passar la corba Sito Pons i s’ha estavellat contra una de les proteccions. Es tracta de la tercera mort que es produeix al circuit en els últims dos anys.