El Palafrugell es jugarà contra el Vilafranca la continuïtat a l’OK Lliga. L’equip de Xavier Garcia Balda s’ha vist condemnat a jugar el play-out contra el segon classificat de l’OK Lliga Plata, en una temporada cruel a la màxima categoria perquè quatre equips han baixat directe i dos es veuen obligats a garantir-se la salvació en una eliminatòria contra un dels dos segons classificats de Plata. L’altre enfrontament el protagonitzaran el Vendrell i l’Alcobendas. Les eliminatòries arrencaran aquest cap de setmana, en el cas del Palafrugell, a casa, i es resoldran el següent.

El Vilafranca ha acabat la lliga del grup nord de segona divisió amb 46 punts, a només dos del líder, el Manlleu, que ha assolit l’ascens. Han guanyat 15 partits, n’han empatat un i n’han perdut sis. El tècnic del Palafrugell, Xavier Garcia Balda, no tenia cap rival preferit perquè «confio molt en el meu equip després de tot el que hem fet aquesta temporada».

L’OK Lliga es va acabar el cap de setmana passat amb el descens ja consumat del Lloret, i el Palafrugell condemnat a disputar una eliminatòria per no baixar. El sorteig es va fer ahir i li va acabar tocant el Vilafranca. L’altre representant gironí de la categoria, el Garatge Plana Girona, va assolir la permanència i ara prepara la fase final de l’Europe Cup.