RÍTMICA. Carla Xifra, del Club Rítmica Vilablareix, va aconseguir una meritòria cinquena posició en els Campionats d’Espanya de base celebrats a Valladolid el passat 23 de juny. La prova va reunir un total de 102 gimnastes de tot l’estat.

Tres medalles al Català sub-21 de Badia SECURITAS GIRONA JUDO

JUDO. Els dos judokes del Securitas-Girona Judo que van participar en els Campionats d’Espanya d’aquest últim cap de setmana van guanyar medalla: Kindi Ba (-81 kg) va penjar-se l’or en sub-21 i Yousef Saloum (-100 kg) va aconseguir el bronze.

Cinquè lloc per a Xifra a Valladolid | SALT-TER

CAIAC. Millau (França) va acollir l’Open internacional d’estil lliure de caiac amb bon paper del Salt-Ter. Núria Fontané i Mireia Serres van ser 2a i 3a en la final del K1 femení, a part del cinquè i sisè lloc d’Otger Soler i Roger Garrido en la final del K1 masculí.