L’Handbol Bordils i el Banyoles ja coneixen el full de ruta que seguiran a Primera Nacional per a la temporada 2021-22. Tots dos s’estrenaran lluny de casa el cap de setmana del 26 de setembre. D’una banda, el Bordils visitarà la pista del Sant Esteve Sesrovires. De l’altra, els banyolins es desplaçaran per jugar contra el Sant Martí Adrianenc.

Després del descens de Divisió d’Honor Plata, el pavelló Blanc-i-Verd obrirà les seves portes a la segona jornada (cap de setmana del 3 d’octubre) per rebre l’OAR Gràcia de Sabadell. Per la seva part, el Banyoles s’enfrontarà al Sant Esteve de Palautordera també a casa.

El derbi gironí entre els dos equips arribarà ben aviat. Serà a la jornada 4 (cap de setmana del 17 d’octubre) quan el Banyoles rebi als de Bordils. La tornada serà a la jornada 19 (cap de setmana del 20 de febrer del 2022).

La Lliga s’acabarà a mitjan maig, el cap de setmana del 15. De la mateixa manera que a l’inici de temporada, el Bordils i el Banyoles tancaran el curs a fora. El Bordils visitarà el Sant Esteve Palautordera i el Banyoles s’enfrontarà a l’Handbol Terrassa. El grup D està format per 16 equips. Després vindria una hipotètica fase d’ascens a Plata.