El Bàsquet Girona ha anunciat aquest migdia la vuitena incorporació per aquesta temporada. El nou fitxatge és el del portuguès Gonçalo Pereira Delgado, un pivot portuguès de 2,04 metres que debutarà a la categoria després de jugar aquest últim curs a LEB Plata amb el Zentro Basket Madrid. És internacional absolut amb la selecció del seu país.

"Molt feliç" d'iniciar aquesta nova etapa, Delgado està convençut que "aquest projecte em permetrà créixer com a jugador" amb l'objectiu de "poder fer-me un nom en aquesta categoria". La intenció, a nivell col·lectiu, és la de treballar "amb molta il·lusió per aconseguir els nostres objectius".

Forjat a la base del SL Benfica, va competir del 2017 al 2020 a la primera categoria portuguesa amb aquest mateix equip, participant igualment en la Basketball Champions League. Pas previ a fer el salt a Espanya i aterrar a Madrid.

A banda de Gonçalo Delgado, el Bàsquet Girona també ha anunciat les incorporacions de Mads Bonde Stürup, Èric Vila, Jaume Sorolla, Josep Franch, Karamo Jarawa, Pol Molins i Kaspars Vecvagars. Tots ells s'uneixen a les renovacions d'Albert Sàbat i Olaf Schaftenaar.