Després de 15 dies sense disputar un partit per l'aturada de seleccions, el Barcelona rep avui a la Lliga al València, en un Camp Nou ja amb el 100 % de l'aforament disponible.

Aquesta setmana, després de la ratificació de Ronald Koeman, les notícies i les tertúlies les han ocupat les contradeclaracions entre la junta de Laporta i la de Bartomeu, i en menor mesura la renovació fins al 2026 d'un dels pilars del Barça del futur: Pedro González Pedri. Precisament, el migcampista canari serà baixa davant el València, convalescent encara de la seva lesió en el quàdriceps de la cama esquerra.

Qui probablement entrarà per primera vegada en una convocatòria serà el Kun Agüero. En canvi, encara roman a l'espera de tornar als terrenys de joc Ousmane Dembélé, malgrat haver-se exercitat amb el grup. Tampoc no estarà disponible davant el València el defensa Ronald Araujo, que va tornar de la concentració amb la selecció d'Uruguai amb una lesió als isquiotibials. La gran novetat de l'onze titular de Koeman podria ser Ansu Fati i el podrien acompanyar els neerlandesos Memphis Depay i Luuk de Jong. El València, per la seva banda, afronta el matx amb el retorn de Denis Cheryshev, José Luis Gayà, Carlos Soler i Thierry Correia. Després d'haver sumat deu dels primers dotze punts en joc, el València només ha aconseguit dos dels últims dotze, gràcies als empats que va signar davant l'Athletic i el Cadis en les últimes dues jornades. Per guanyar el Barça, Bordalàs farà servir Gayà i Soler com a titulars. En qualsevol cas, la incorporació en el tram final del mercat de fitxatges del polivalent francès Dimitri Foulquier permet a Bordalás tenir un substitut de garanties per Correia. A més, el tècnic del València podrà comptar de nou amb el davanter uruguaià Maxi Gómez qui no va jugar a Cadis.