El Reial Madrid es va imposar anit al Rayo Vallecano (2-1) amb patiment i angoixa, gairebé de manera miraculosa, tot i que hauria pogut imposar-se de manera còmoda a un rival que va fregar l’empat.

L’equip blanc, dirigit per l’italià Carlo Ancelotti, s’enfilava així al capdavant de la classificació de Primera de manera provisional tot esperant el partit d’avui de la Reial Societat. Els gols de Kroos, al quart d’hora, i de Benzema abans del descans, aplanaven el camí i les sensacions eren bones perquè d’ocasions en tenia unes quantes. No les va aprofitar i el Rayo va retallar distàncies al 76 mitjançant Falcao, que s’acabaria lesionant. Al descompte, els d’Iraola haurien pogut empatar però Kroos va evitar el 2-2 sobre la línia.