El Peralada va recuperar ahir el camí de la victòria, després d’imposar-se al Castelldefels (0-2) gràcies als gols d’Eloi Zamorano i Adrià Casanova. En conseqüència, els d’Hèctor Simón li prenen la primera plaça a l’Olot, que va perdre, i se situen colíders de la Tercera RFEF juntament amb el Vilafranca i el Girona B. Tots tres sumen 23 punts, però els xampanyers tenen el goal average a favor.

El partit va començar força còmode per al Peralada. Josu i Joan Tomàs van avisar abans d’arribar als primers deu minuts amb dues rematades que van obligar a intervenir el conjunt local. El Castelldefels també volia dir-hi alguna cosa, tot i que Alan Baró va impedir-ho amb seguretat i Sergi Moreno va equivocar-se amb el seu xut. Estava igualada la cosa quan els xampanyers van obrir lallauna traient profit a l’estratègia. Arran d’una falta al lateral centrada per Joan Tomàs, Zamorano va marcar amb un cop de cap (m. 31). Van tenir el segon abans del descans, però la defensa del Castelldefels va treure la pilota sota pals.

A la segona part, una diana de Casanova va servir per donar tranquil·litat al Peralada. I és que el Castelldefels no va deixar de pressionar fins al final. L’actuació d’Aroca va ser clau.