La begurenca Paula Badosa ha superat en una tremenda lluita la suïssa Belinda Bencic per 7-6(6), 3-6 i 6-3 en els quarts de final de l'Internacional de Sidney, aconseguint així la seva passada a les semifinals del torneig australià.

La tennista, que va caure en la primera ronda del torneig d'Adelaide contra la bielorussa Victoria Azarenka en el que va ser la seva primera prova a Austràlia, s'enfrontarà per un bitllet a la final a la russa Daria Kasatkina, que es va desfer de la també espanyola Garbiñe Muguruza en l'altre partit nocturn de quarts de final.

Badosa havia comentat que el seu objectiu en els tornejos previs a l'Obert d'Austràlia era passar el major temps possible a la pista i aquest dijous ha complert els seus desitjos després de segellar el seu pas a la penúltima ronda després de dues hores i mitja de joc.

Serà la primera vegada que la russa Kasatkina s'enfronta a l'espanyola i vigent campiona d'Indian Wells.

L'altra semifinal enfrontarà l'estoniana Anett Kontaveiti la txeca Barbora Krejcikova després que s'imposessin a la tunisiana Ons Jabeur i la francesa Caroline Garcia, respectivament.