Iván Cantero, una de les joves perles del golf espanyol,va brillar ahir en la segona jornada del DP World Tour de golf que s’està disputant al PGA de Caldes de Malavella. L’asturià va entregar una targeta que 68 cops que el fan pujar fins la quarta posició de la classificació, a només dos cops del líder, l’anglès Laurie Canter, que va fer la millor volta del dia amb 67 cops. A només un cop en la classificació general, el segueixen el sud-africà Oliver Bekker i l’anglès James Morrison

Pel que fa als golfistes catalans, cara i creu per a Pablo Larrazábal i Ardri Arnaus. El segon, que va fer una gran volta en el seu debut, va patir molt. Tot i donar mostres de la seva qualitat, va tenir problemes amb el drive, que el van penalitzar. Va entregar una targeta de 76 cops, que el situen en el par del camp, a set cops del líder. En canvi, Larrazábal, que la setmana passada va guanyar a Tarragona, ha anat de menys a més. Ahir, va cometre pocs errors i va acabarla volta amb 69 cops, que li permet escalar fins al setzè lloc.

El Catalunya Championship és un torneig pertanyent al DP World Tour, compta per al rànquing mundial i reparteix dos milions de dòlars en premis.