El Girona B es va emportar el derbi davant el Peralada per un gol a dos i jugarà el play-off contra el San Cristóbal a partit únic el pròxim diumenge dia 8 a les sis de la tarda.

Els gols de la victòria en el derbi van ser obra de Pau Víctor al minut 11, després d’una excel·lent jugada personal culminada amb un xut des de la frontal, i d’Adri Gené al quart d’hora de joc de la segona meitat. El davanter ja havia perdonat el primer gol quan només s’havien disputat tres minuts de la segona part. Gené va creuar massa el xut des de dins l’àrea després de combinar amb Pau Víctor. Abans, al minut 26, Joan Tomàs havia superat Lluc Matas amb un xut creuat. Magnífica jugada col·lectiva dels xampanyers entre Ritxi i Josu perquè Tomàs acabés marcant. A punt d’acabar el partit, Zayzoun va tenir l’empat a les seves botes, però la defensa visitant va desviar una rematada que anava perillosament a porteria.

El Peralada s’acomiada de la temporada amb la permanència més que assegurada, mentre que el Girona B jugarà el play-off per intentar ascendir a Segona RFEF. El triomf del filial blanc-i-vermell va ser estèril, ja que el San Cristóbal es va imposar a la Guineueta gràcies a un gol d’Ousman al minut 85 de partit. Els homes d’Axel Vizuete han acabat la lliga en quarta posició. Així doncs, tindran un petit desavantatge en el duel que els enfrontarà al conjunt parroquial a partit únic a Can Rosés, a Rubí, la setmana vinent. Si acabat el partit i la pròrroga el duel continua empatat, serà el San Cristóbal qui passi ronda gràcies a haver obtingut una classificació durant la lliga. El Girona B disputarà el segon play-off d’ascens consecutiu. L’any passat van caure eliminats contra el Cerdanyola.