Diari de Girona

Diari de Girona

El Catalunya-Jamaica portarà més de 8.000 espectadors a Montilivi

Pere Milla i Ferran Jutglà relleven a última hora Dani Olmo i Aitor Ruibal a la llista de Gerard

L’onze del Catalunya-Veneçuela del 2019. MARC MARTÍ

Catalunya torna a disputar un partit després del parèntesi a causa de la pandèmia i ho farà on l’últim cop: Montilivi. El conjunt dirigit per Gerard López s’enfronta demà a Jamaica (18.45 h/TV3) amb la temporada a Primera acabada, però en dansa a Segona. El Girona, que diumenge es juga la seva participació al play-off d’ascens a Burgos, té el defensa Arnau Martínez a la llista de convocats pel seleccionador català absolut. A més, també hi ha els gironins Gerard Deulofeu i Gerard Gumbau.

La convocatòria de 23 futbolistes per l’amistós internacional s'ha modificat avui amb les novetats de Pere Milla i Ferran Jutglà en substitució de Dani Olmo i Aitor Ruibal, que prèviament havia estat inclòs en el lloc d’Héctor Bellerín. El davanter de l’Elx tornarà a trepitjar Montilivi després de frustrar un ascens al Girona en la final del play-off de la temporada 2019-20 amb un gol en l’afegit. La situació d’ara, però, és totalment diferent i el lleidetà estarà acompanyat pels seus companys d’equip al conjunt il·licità Édgar Badia i Gerard Gumbau. D’altra banda, Jutglà s’afegeix als blaugranes Riqui Puig i Óscar Migueza -només n’hi ha tres perquè la resta de l’equip està a Sydney. Mentre que per part de l’Espanyol hi haurà Sergi Gómez i Javi Puado; i el Betis també tindrà representació amb Marc Bartra, Àlex Moreno, Cristian Tello i Edgar González.

«Teníem aquest partit pendent des del 2020 i finalment el podem fer a Girona, una seu que sempre ens tracta bé. Els jugadors senten els colors i la gran majoria debutarà (com Arnau Martínez)», va dir Gerard López. La selecció catalana juga de nou a Montilivi, després del Catalunya-Veneçuela de l’any 2019 (2-1). Per aquesta ocasió s’estima superar els 8.000 espectadors -la capacitat de l’estadi és d’11.200. Aquest amistós contra Jamaica, la selecció número 64 del rànquing FIFA, és un duel inèdit perquè no s’han enfrontat mai.

Compartir l'article

stats