A partir d’ara, va de debó. L’Olot ha posat el punt final a la pretemporada amb una victòria incontestable davant l’Amer (0-7), un rival que es troba quatre categories per sota dels garrotxins a Tercera Catalana. Els de Manix Mandiola han golejat al camp del conjunt local amb els hat-tricks de Xumetra i Forgas i una diana Cerdà. Sens dubte, ha sigut una bona manera d’afrontar l’última setmana de preparació abans del debut a Segona Federació.

Tot just acabaven de passar els primers cinc minuts del partit amistós quan Xumetra ha obert la llauna. La bala de l’Estartit no n'ha tingut prou i abans d’arribar a la mitja hora de joc ja havia encarrilat la victòria amb el seu hat-trick. La superioritat de l’Olot a la primera part s'ha vist traduïda al marcador gràcies a l’efectivitat de Xumetra a porteria.

Després del descans, quan s'ha aprofitat per fer un homenatge a Dani Alonso després d’haver penjat les botes, Manix ha donat l’alternativa a la resta de jugadors canviant tot l’equip. S’ho ha continuat creient l’Olot. I és que Forgas no ha trigat en marcar el quart a favor dels garrotxins. Igual que Xumetra, el davanter també ha sigut l’autor d’un hat-trick. A la festa de gols s’hi ha afegit Cerdà, definint en una jugada d’estratègia. L’Olot s’estrenarà aquest dissabte davant l’Espanyol B (18 h).