Un ciutadà italià va apunyalar aquest dijous cinc persones, tres de gravetat entre les quals hi ha l'exjugador del Girona FC, actualment al Monza, Pablo Marí Villar. El succés va tenir lloc en un supermercat de la localitat d’Assago, als afores de Milà i l’autor del qual va ser detingut per la policia, van informar els mitjans de comunicació.

L’atac va tenir lloc al voltant de les 18.30 hores (16.30 GMT) quan un home de 45 anys va agafar un ganivet de les lleixes d’un supermercat Carrefour situat a l’interior d’un centre comercial i va començar a apunyalar la gent, ferint cinc persones, segons les primeres informacions.

Entre els ferits, a banda de Marí, hi ha quatre homes, de 28, 30, 40 i 80 anys, i tres van resultar ferits de gravetat i el més greu va haver de ser evacuat amb helicòpter.

Segons els esmentats mitjans, un dels ferits és Pablo Marí Villar, exjugador del Girona durant la temporada 2016/17. Enguany, juga al Monza, propietat de Silvio Berlusconi. Es desconeix el seu estat de salut després del succès.

De moment, no està clar si es va tractar d’una baralla o d’una persona amb problemes mentals.

La cadena Carrefour, a la qual pertany l’hipermercat, va expressar en una nota «la seva màxima proximitat als empleats i clients involucrats en l’atac i les seves famílies» i va confirmar que es va trucar immediatament a la policia i que l’atacant va ser detingut.

Així mateix, l’empresa va activar immediatament «un servei de suport psicològic per a tots els treballadors directament o indirectament involucrats en l’incident».