Vídeo | Greu lesió del fill de Simeone després d'una salvatge entrada en un partit amistós

El davanter va rebre una brutal entrada pel darrere i va quedar amb la cama penjant

Giuliano Simeone.

Giuliano Simeone. / @simeonegiuliano

Giuliano Simeone, un dels fills del tècnic de l’Atlètic de Madrid, va patir una greu lesió aquest diumenge en l’últim amistós de la pretemporada de l’Alabès. El davanter, cedit pel club blanc-i-vermell després de renovar el seu contracte fins al 2028, havia marcat el seu primer gol amb la samarreta del conjunt basc contra el Burgos, però poc després va patir una entrada criminal.

En el tram final del partit, ja en el minut 85, el defensa local Matos ‘va caçar’ per darrere Giuliano al mig del camp en una jugada sense aparent perill. Les imatges posteriors eren aterridores: el davanter va quedar amb la cama penjant, probablement amb una fractura de turmell. El públic i els futbolistes pròxims es van posar les mans al cap amb els crits de dolor de Simeone.

Ambulància i suspensió

El matx va ser aturat i hi va haver un moment de tangana entre els dos equips. Vint minuts després de l’acció, l’ambulància va entrar al terreny de joc i es va acabar emportant Giuliano. La gravetat de la lesió va ser tal que el partit es va acabar donant per acabat amb el marcador de 2-1 a favor del Burgos, malgrat que quedaven cinc minuts més el temps afegit.

El club vitorià va enviar missatges d’ànim al seu futbolista, a l’espera de conèixer els resultats exactes de les proves. El fill de Simeone va destacar el curs passat al Saragossa, club on va disputar 36 partits i va marcar 9 gols. Amb l’Alabès es preparava per al seu debut a Primera, però ara estarà uns quants mesos de baixa.