Escàndol a Segona: Mollejo celebra a l’estil Rubiales l’últim gol del Saragossa a Cartagena

LaLiga denunciarà el polèmic gest del punta davant el Comitè de Competició de la RFEF, cosa que suposarà l’obertura d’un expedient o una sanció de manera immediata.

La celebració del tercer gol del Saragossa

La celebració del tercer gol del Saragossa / DdG

Raúl Paniagua

El cinquè triomf en cinc partits del Saragossa farà parlar molt, no només per l’excel·lent ratxa de l’equip aragonès, el líder de Segona, sinó especialment per la celebració de l’últim gol aragonès a Cartagena (1-3). El seu autor, Víctor Mollejo, es va posar la mà als testicles en un gest que va recordar el de Luis Rubiales després de la final del Mundial femení.

El davanter de 22 anys, format al planter de l’Atlètic, va generar aviat un gran enrenou a les xarxes socials, que no van passar per alt una celebració similar a la del president suspès de la federació espanyola de futbol. Mollejo va certificar el triomf aragonès en el temps afegit del partit després d’una desafortunada acció del porter local.

Denúncia de LaLiga

El Saragossa havia patit durant la segona part les escomeses d’un Cartagena que va estar a prop de l’empat, però Mollejo va acabar prolongant el ple de victòries i el va celebrar sense objeccions. El triomf permet als aragonesos conservar el cap de la Lliga en detriment de l’Espanyol, que va arribar al liderat provisional divendres després de vèncer a casa del Llevant.

LaLiga denunciarà el polèmic gest del punta davant el Comitè de Competició de la RFEF, cosa que suposarà l’obertura d’un expedient o una sanció de manera immediata.

En cas de ser greu, segons estableix el Codi Disciplinari de la RFEF en el seu article 105 relatiu a les conductes contràries al bon ordre esportiu, podria ser sancionat entre quatre i deu partits. En cas de considerar-se lleu el càstig seria d’un a quatre partits.