La Irina i l'Alexander han vingut a passar deu dies en un hotel de Lloret de Mar. Van arribar en avió i, de moment, tot just estan començant a disfrutar de les vacances. De moment, però, tenen clar que busquen tranquil·litat, platja i que, més enllà de Lloret, també volen visitar altres pobles. Potser per això, es mostren sorpresos amb la gran quantitat de turistes joves i la intensa vida nocturna que hi ha. Els trobem mentre miren botigues.

És el primer cop que vénen de vacances a Lloret?

Sí. De fet, és el nostre segon dia aquí, perquè tot just vam arribar ahir.

I quina és la primera impressió?

[S'ho pensen] Està bé.

Què és el que més els ha ha agradat?

El mar, sens dubte. Està net, brillant... és impressionant.

Han provat ja el menjar o el beure típic d'aquí?

Sí... pràcticament ens alimentem a base de "jamón" i sangria.

Surten de nit?

No, i ara. Procurem anar a dormir aviat perquè volem aprofitar els dies.

Què és el que més els ha sorprès?

Que hi ha massa joves turistes que estan totalment bojos. Cada nit surten, criden, beuen... I nosaltres, que intentem dormir, pensem: "Vols fer el favor de callar ja?!".

Alguna altra queixa?

El nostre hotel, a l'hora de sopar, està ple de russos jubilats. Són avis i àvies que s'abraonen sobre el menjar i no deixen res per a ningú. La veritat, no ens pensàvem trobar amb això aquí!

A banda de Lloret, tenen pensat visitar altres localitats de la Costa Brava?

Sí. Malgrat que tenim la nostra "base d'operacions" a Lloret, volem moure'ns una mica. Tenim clar que anirem un dia a Barcelona i també ens han recomanat Tossa. A partir d'aquí, mirarem què més descobrim.