En Miquel és natural de Barcelona, però ja fa temps que viu a Tolosa (França) amb la seva família. Ell i la seva dona, la Marie, han fet una escapada romàntica -sense nens- per passar uns dies de vacances a l'Estartit. Han llogat un apartamet durant una setmana.

Què els ha portat fins a l'Estartit de vacances?

Ja havíem vingut fa deu anys amb els nostres fills i ens va agradar. Ara ells ja són grans i nosaltres buscàvem un lloc tranquil però on hi hagués una mica d'animació, i l'Estartit ens va semblar ideal.

Què és el millor de la Costa Brava?

A nosaltres aquesta zona ens agrada molt, de fet venim dues o tres vegades l'any, si podem. Els paisatges de la Costa Brava són molt bonics, i sobretot les seves platges i cales: sa Riera, sa Tuna, Llafranc, Calella... a més, en general també hi ha molt bon ambient. S'hi està molt bé.

Quins plans tenen per a les vacances?

Voldríem fer la volta a les Medes en vaixell, i també volem anar cap a Pals i potser Begur. La idea principal, però, és descansar i relaxar-se.

La Costa Brava és cara?

Nosaltres cada any anem de vacances a un lloc diferent, hem estat diverses vegades a Portugal, part d'Itàlia i diferents llocs de França. I els preus oscil·len segons el lloc. El més barat és Portugal, i la Costa Brava és relativament cara si es compara amb Portugal o alguns llocs d'Itàlia. L'avantatge, però, és que aquí hi ha molta oferta, pots escollir entre anar-te'n a un càmping o un hotel de luxe. I això s'agraeix.

Creuen, doncs, que tornaran en el futur?

Segur que sí, perquè hem comprovat que és molt diferent viatjar amb mainada que sense. Quan vens amb els nens, busques llocs on hi hagi activitats per fer i que l'apartament sigui gran. En canvi, quan vas només en parella, et mires més els restaurants i busques una mica més de qualitat. És un tipus de viatge diferent.