05 de agost de 2016
05.08.2016

Una dona supera un càncer i guanya la loteria en la mateixa setmana

Sonia Davies, una gal·lesa de 53 anys, es converteix en multimilonaria després de ser operada d'un tumor

30.08.2016 | 07:16
Una dona supera un càncer i guanya la loteria en la mateixa setmana

Fa unes setmanes que a Sonia Davies, una dona gal·lesa de 53 anys, li van diagnosticar un càncer en les glàndules paratiroides. La complexitat de l'operació i el risc a morir van obligar la dona i la seva família a viatjar a Florida perquè l'operessin amb urgència.

Després de conèixer que l'operació havia sortit bé, Sonia Davies va voler celebrar-ho i va trucar a la seva filla Courthey perquè compres un bitllet de loteria.

Però la seva filla Courtney no estava disponible, així que l'hi va demanar a la seva altra filla el mateix dia del sorteig. La jove es va acostar a una administració de Monmouth i va fer sis apostes per als Euromillones.

El que la família de la Sònia no es podia imaginar era que, a poques hores d'haver superat un càncer, la dona rebria una altra bona notícia: el bitllet de loteria que havia comprat la seva filla contenia un premi de més de 72 milions d'euros .

Amb la sorpresa al cos, Sonia explicava el següent al diari Daily Mail: "Ha estat una muntanya russa d'emocions en tot just uns dies, ja que em van dir que si no em treien el tumor, podia morir. Em van operar de dimecres i fins llavors no sabia el seriós que era ".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook