Els xefs Martín Berasategui, Carme Ruscalleda, Joan Roca i Nandu Jubany s'uneixen al Passeig de Gourmets, el primer festival gastronòmic del passeig de Gràcia -que se celebra a Barcelona del 8 al 18 de març- impulsat per l'Associació Passeig de Gràcia i amb l'objectiu de «donar a conèixer l'oferta culinària del passeig a tota la ciutadania», segons el seu president, Luis Sans. Entre els establiments participants destaquen els restaurants Lasarte (3 estrelles Michelin) el Moments (2 estrelles), el Roca Moo (1 estrella) i el Restaurant del Majestic, segons un comunicat de premsa de l'associació.

El 6 de març comença la primera vetllada que uneix Martín Berasategui i Paolo Casagrande al Lasarte; el 8 de març seran Joan Roca i Rafa Panatieri al Roca Moo; Carme Ruscalleda i el seu fill Raül Balam seran al Moments el 15 de març; i aquest mateix dia, Nandu Jubany i David Romero es trobaran al Restaurant del Majestic. El festival oferirà quatre activitats gastronòmiques: la Ruta dels Platets, els Menús Degustació, la Cuina a Quatre Mans amb els tàndems de cuiners en els restaurants destacats, i els Showcookings, amb xefs i influencers, segons afegeix el comunicat.

A través d'aquest festival, l'associació pretén dinamitzar, promocionar i millorar la imatge del passeig de Gràcia, «un dels eixos comercials de més renom mundial i dotat d'una singularitat arquitectònica única pel seu estil modernista».

El xef gironí Joan Roca viurà així una setmana més que intensa, tenint en compte que aquest cap de setmana serà a Los Angeles, per tal de supervisar el sopar benèfic de la gala dels Oscars, que ell mateix ha confeccionat.