El festival Cruïlla va anunciar ahir alguns dels caps de cartell de la propera edició del festival, que se celebrarà el 5 i 6 de juliol de l'any vinent al parc del Fòrum de Barcelona. El festival comptarà amb l'actuació de Kylie Minogue, Garbage i Bastille. Es tracta de les primeres confirmacions del certamen, que fins ara només havia confirmat grups per a l'edició de primavera, amb l'actuació d'Izal (12 d'abril) i La Pegatina (13 d'abril). De fet, Garbage va autoconfirmar dilluns al seu web la seva presència al festival abans que ho fes el mateix Cruïlla.

La cap de cartell de la desena edició del festival, Kylie Minogue, actuarà el dissabte 6 de juliol al parc del Fòrum, en el que serà el primer i únic concert de gran format a l'Estat per presentar Golden, el seu darrer disc, en què també interpretarà els temes que l'han convertit en una icona del pop.

El divendres 5 de juliol serà el torn del quartet de rock alternatiu londinenc Garbage que, tretze anys després de la seva última visita a Barcelona, oferirà un xou per celebrar el llançament de Version 2.0 - 20th Anniversary Deluxe i presentar el seu nou disc previst pel mateix 2019. Gang of Youths i Dj Amable són els altres confirmats per a la segona nit de Cruïlla.

El festival tornarà a oferir les actuacions més enllà del cap de setmana programant concerts el dijous. Per a la desena edició del festival, l'organització presenta un cartell de dijous en què els sons urbans i el públic més jove seran els protagonistes.

Natos y Waor, els granadins Ayax y Prok i Lildami pujaran a l'escenari Estrella Damm el dia 4 de juliol.