Són molts els qui durant aquests dies de quarantena s'han animat a passar-se les tisores ells mateixos a casa, i fins i tot alguns famosos han caigut en la temptació com és el cas de Miley Cyrus, que ha volgut sorprendre a tots els seus seguidors amb el seu nou look.

La cantant s'ha convertit en una de les famoses més actives a les xarxes socials durant aquests dies de confinament global, a causa de la crisi del coronavirus, protagonitzant vídeos directes en què ha connectat amb altres famoses també de la generació Disney com Demi Lovato o Hilary Duff.

En la seva última trobada en directe s'ha connectat amb Millie Bobby Brown, la model i actriu coneguda per donar vida al personatge de Once a Stranger Things, però el que més ha cridat l'atenció de l'última connexió de Miley amb els seus fans ha estat la seva cridaner canvi de look. La cantant que interpretava a l'adolescent Hannah Montana ha deixat a tothom bocabadat mantenint el seu serrell però tallant-se els seus cabells per davant de les orelles, deixant la resta amb unes lleugeres ones.

Un gest que no ha passat desapercebut entre els seus milions de seguidors, que de seguida han convertit el nom de la cantant en trending topic, omplint les xarxes de memes al respecte.