Els comentaris negacionistes de Victoria Abril continuen portant cua. L'actriu va centrar la seva roda de premsa pel seu guardó d'honor en els Premis Feroz a criticar les mesures sanitàries contra la pandèmia, que va definir com "plandemia" i "coronacirc". A més, va posar en dubte l'efectivitat de les vacunes i va afirmar que s'està utilitzant a la població com a "conillets d'indies", guanyant-se així nombroses crítiques a les xarxes socials, tant de gent anònima com de rostres coneguts.

Una d'aquestes famoses que no ha dubtat a carregar contra la intèrpret ha estat Loles León. L'actriu de 'La Que Se Avecina' va ser coprotagonista de la pel·lícula '¡Átame!' d'Almodóvar al costat d'Abril. Després de les seves paraules, León no va dubtar a criticar-la en una publicació a Instagram.

Davant l'enrenou generat, els Feroz es van voler desmarcar ràpidament dels comentaris de Victoria Abril: "Com a presidenta de Feroz haig de deixar clar que no compartim en absolut l'opinió de Victoria Abril sobre la Covid-19. Continuem treballant per uns #*Feroz2021 i una cultura segura", va escriure la presidenta dels premis, María Guerra.