La duquessa de Sussex, Meghan Markle, ha confessat en una esperada entrevista que durant el temps que va passar amb la família reial britànica va tenir pensaments suïcides, mentre que també, al costat del príncep Harry, ha denunciat racisme en la institució monàrquica britànica i ha fet una comparació entre la seva situació i la de la princesa Diana.

Aquestes són algunes de les principals frases de l'entrevista:

Sobre la pressió dels mitjans:

Meghan va revelar que la cobertura negativa en la premsa britànica l'havia portat a un punt en el qual "ja no volia viure".

"Sabia que si no ho deia, ho faria. I jo ... Simplement ja no volia viure més. I aquest era un pensament constant molt clar, real i aterridor".

Meghan, que es va casar amb el príncep Enric el 2018, va dir haver informat la família reial que estava lluitant i que necessitava ajuda professional, però li van dir que "no podia, que no seria bo per a la institució".

Sobre el seu primer embaràs:

Markle ha revelat que dins de la família reial va haver-hi preocupació per com de "fosca seria la pell d'Archie quan naixés", a causa de l'ascendència de raça mixta de Meghan.

Amb referència al seu fill, Archie, també han detallat la seva preocupació perquè no ha rebut cap títol real ni, en conseqüència, l'equip de seguretat corresponent.

Sobre la seva relació amb Kate Middleton:

Meghan ha parlat dels rumors sobre la seva relació amb la duquessa de Cambridge, per a assegurar que la història "va ser a l'inrevés", i que va ser Kate qui la va fer plorar abans de les seves noces, un episodi que la duquessa ha considerat com el començament "de l'assassinat del meu 'personatge'" en la societat britànica.

El príncep Harry i la relació amb el seu pare

Per part seva, Harry ha justificat la decisió d'abandonar la Casa Reial per por que "la història es repeteixi", en referència a la seva mare, la princesa Diana, i per la "falta de suport i comprensió", mentre que ha confessat sentir-se atrapat "dins del sistema", com també ho estan el seu pare i el seu germà, ha afegit.

També ha fet referència a la sortida de la institució, el gener de 2020, i com va ser "difícil i dolorosa", així com a la relació amb el seu pare, el príncep Carles, amb el qual ha assegurat sentir-se "molt decebut"

Així mateix, va dir que ell i Meghan van fer "tot el possible" per romandre a la família reial.

"M'entristeix que hagi passat el que va passar, però em sento còmode sabent que vam fer tot el que vam poder perquè funcionés", va assenyalar.