Després d'unes setmanes molt complicades, i si bé encara continua ingressat, Jordi Sánchez ha sortit de l'UCI. L'actor, famós per interpretar a Antonio Recio en 'La que se avecina' des de fa gairebé 14 anys, estava ingressat en la unitat de vigilància intensiva després d'haver estat diagnosticat de coronavirus fa poc més d'un mes.

Ha estat la seva agència de representació l'encarregada d'anunciar la seva anhelada recuperació: "Estem molt feliços d'anunciar que en Jordi ha sortit de l'UCI i es troba fora de perill. Esperem que en breu tingui l'alta mèdica i pugui tornar a la seva casa per recuperar-se al costat de la seva família", ha escrit.

"En el seu nom i en el de la seva família volem agrair totes les cures que està rebent per part dels professionals sanitaris i les mostres d'afecte rebudes per part dels seus companys, productors, directors, amics i seguidors, així com també el respecte que han mostrat els mitjans de comunicació durant tot aquest temps", afegeix el comunicat.

Després de conèixer-se la seva gravetat, tant el públic com els seus companys de professió i de sèrie es van bolcar amb missatges que van inundar les xarxes socials. Dies abans de ser hospitalitzat s'estrenava al teatre Reina Victòria de Madrid l'obra 'Asesinos todos', protagonitzada per Carlos Sobera, Neus Asensi, Elsa Matilla i Ángel Pardo, i escrita pel mateix Sánchez al costat de Pep Anton Gómez.