La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha viatjat fins a l'illa d'Eivissa després de les eleccions de Madrid.

Ayuso, que al novembre va trencar amb el seu anterior nuvi, el perruquer i estilista Jairo Alonso, ha estat acompanyada per la seva nova parella, un tècnic sanitari de 45 anys, segons publica en exclusiva la revista Lecturas.

Díaz Ayuso, dies de descans a Eivissa, a la portada de Lecturas.

Les imatges mostren a la presidenta de la Comunitat de Madrid passejant de la mà de la seva parella al costat de la mar i mostrant-se molt afectuosos i apassionats asseguts en una terrassa d'un restaurant sense preocupar-los que poguessin ser reconeguts.

La presidenta madrilenya i Jairo Alonso van trencar al novembre, després de quatre anys de relació. No obstant això, els dos continuaven veient-se i mantenien una estreta amistat en ser amics d'infància amb el qual es va retrobar i va començar a sortir el 2016, després de divorciar-se del seu primer i únic marit.

Ayuso va arribar el divendres a l'illa i va estar allotjada en un apartament de Marina Eivissa, zona per la qual va sortir a sopar i a prendre alguna cosa. També va menjar en un restaurant de platja. El diumenge, la presidenta de la Comunitat de Madrid va tornar a la capital, per a sumar-se a la celebració de la consecució del títol de campió de Lliga de l'Atlètic de Madrid.