Shakira té un suport fonamental. Es tracta ni més ni menys que del seu amic incondicional Alejandro Sanz. El mític músic ha jugat un paper fonamental ajudant la seva amiga en aquest moment tan dolorós per a ella.

De fet, sembla que ha estat l'impulsor que contracti els serveis de Pilar Miñé, una de les advocades de família més prestigioses de tota la península. L'objectiu és arribar a una separació amistosa en què tots dos puguin trobar un punt en comú.

Segons sembla, el madrileny ha estat també un gran suport en la decisió de la cantant de Barranquilla de voler endur-se els seus fills a Miami, on els compromisos professionals de l'artista són força importants. A més, la cantant hi té una luxosa propietat que fins fa poc estava en venda.

Piqué i Shakira, la història d'una ruptura

Per la seva banda, el defensa central del FC Barcelona està assessorat pel mateix bufet que va gestionar el divorci sonat d'Arancha Sánchez Vicario.

A més, Piqué vol que els seus fills es quedin a Barcelona, on han fet la seva vida fins ara. Aquest seria el motiu pel qual Piqué hauria desestimat un primer acord ofert per Shakira.