El Recreativo de Huelva ha informat que ha rebut una notificació oficial per part del Comitè de Competició que indica que s'ha desestimat el recurs d'impugnació presentat pel Girona FC per la presumpta alineació indeguda del davanter camerunès Aloys Nong.

El club català va denunciar la suposada alineació indeguda argumentant que el jugador va disputar partits oficials amb tres equips diferents dins d'una mateixa temporada, com es contempla en el reglament de la FIFA.

Nong havia jugat un partit de la lliga belga amb el Mons, després va fitxar pel Levante i va jugar a Primera Divisió i al mercat hivernal va ser cedit al Recreativo, amb el qual ha jugat diversos partits.

Va participar en el partit de diumenge passat al Girona i va marcar el gol de la victòria, però abans del transcurs de les 72 hores posteriors el club gironí va denunciar l'alineació indeguda.

El Recreativo de la seva banda va manifestar que el reglament nacional sí permet l'alineació d'un jugador que ha militat en altres dos clubs prèviament i que després de consultar amb la Federació Espanyola i la Lliga de Futbol Professional es trobaven tranquils pel que fa a la resolució de la denúncia.

Ara resta saber si el Girona FC recorrerà aquesta decisió i si acudirà a una instància superior, tal com havia anunciat el seu president, Francesc Rebled.