Pablo Machín desitja continuar a Girona la temporada la que ve i ho vol fer amb l'equip a Segona Divisió A. Està agraït pel tracte rebut i per la confiança de la direcció esportiva. El sorià va ?reiterar-ho ahir i va deixar anar també que la "qüestió econòmica no és fonamental". Futur a banda, Machín tot just passarà el vídeo del Deportivo de la Corunya aquest matí al seus homes. "Arribaran amb molts jugadors experimentats a Primera Divisió. Tenen ofici i molta qualitat sobretot a la parcel·la ofensiva", assegura Machín que destaca sobretot la visió de joc de Juan Domínguez, "la brúixola" del Dépor. El tècnic sorià no creu que els gallecs es presentin relaxats a l'estadi aquesta tarda sinó que espera "el millor Dépor". "Vindran a lluitar per ser campions però espero que l'equip que més ho necessita acabi enduent-se els tres punts".

Machín demana el suport de l'afició blanc-i-vermella perquè sigui el "jugador número 12". "Han estat molt importants tota la temporada per arribar fins aquí. Han de seguir. Els necessitem. Els jugadors, en els moments de debilitat ho agraïran", recorda. Machín no vol ni pensar en la probabilitat que el Girona guanyi i acabi baixant de categoria a causa de les combinacions de resultats. "Estem obligats a guanyar i si ho fem, estic totalment convençut que ens salvarem", assegura.

Mentrestant, des de Galícia, Fernando Vázquez va tornar a assegurar ahir que el Dépor vindrà a guanyar perquè vol ser campió de Lliga "pel prestigi". Tot i això, el tècnic va recordar que després de tantes celebracions i tanta tensió per aconseguir l'ascens, es fa "difícil" mantenir la tensió. "Venim de pujar la muntanya i a nivell emotiu, de tensió, és complicat aquest partit per a nosaltres, però ho intentarem. Quan un equip arriba al màxim de tensió, que va ser davant el Jaén, gairebé és impossible mantenir-la. Etem una mica més baixos i cal recórrer a la professionalitat més que a l'emoció, per afrontar aquest partit", deia ahir abans de sortir cap a Girona.

Vázquez considera el partit d'avui "difícil de jugar". "S'ha de demostrar professionalitat però sense estridències. Hem de ser professionals, ser seriosos però respectant el rival i sabent que està en una situació complicada", deia el preparador que afegia que "això no vol dir que posem les coses fàcils sinó que jugarem amb fortalesa, entusiasme i tensió". L'expreparador del Mallorca i l'Oviedo va voler curar-se en salut per evitar mals entesos i va recordar que "en aquests partits, de vegades apareixen problemes perquè qualsevol gest que fem pot encendre la metxa de l'afició".