El Girona seguirà una temporada més a la Lliga Adelante. Serà la setena consecutiva i es convertirà, al costat del Las Palmas i el Còrdova, si no pugen, en un dels tres equips que més anys seguits hi competeix. Aquesta tarda Montilivi ha tornat a viure una tarda per a la història. L'equip de Machín ha tombat per 3-1 el Deportivo i la victòria, combinada amb les derrotes del Castella, el Mirandés i el Jaén, han permès els blanc-i-vermells sortir del descens després de 23 jornades. Quan l'àrbitre ha xiulat el final del partit i malgrat que el club havia demanat insistentment a l'afició que no envaís la gespa, la tensió acumulada ha esclatat i centenars de seguidors no han pogut reprimir la seva eufòria i han anat a felicitar els jugadors i tècnics.

El partit de Montilivi s'ha acabat quan Felipe ha fet el 2-0 al minut 57 (Ortuño, abans del descans, havia obert el camí de la victòria al primer temps amb una vaselina després d'una gran passada de Jandro). La victòria no es podia escapar i era moment de seguir els resultats d'altres camps. La derrota del Castella a Múrcia (1-0) era el millor escenari perquè per moments guanyaven el Ponferradina a Las Palmas i el Jaén a l'Alabès. Eloi ha fet un golàs per establir el 3-0 i en el tram final el Deportivo ha aprofitat una badada per marcar el 3-1 definitiu. Una anècdota perquè tothom ja tenia la vista posada en altres camps. El Castella seguia perdent (1-0) i a Jaén gerra d'aigua freda dels locals perquè l'Alabès va capgirar el partit i va guanyar per 2-3 al minut 92. Un altre bon resultat pels gironins, que també van poder avançar un Mirandés que va caure a Lugo.Finalment acompanyen l'Hèrcules a Segona B el Mirandés, el Castella i el Jaén.

Amb el xiulet final l'eufòria ha estat màxima. Els jugadors han anat de la gespa a la llotja i han dirigit paraules d'agraïment als seguidors. El president Francesc Rebled ha ratificat Pablo Machín a la banqueta per a la propera temporada i el tècnic també s'ha mostrat disposat a arrelar a Montilivi.

Per la part alta de la classificació, el play off enfrontarà en la primera eliminatòria Còrdova-Múrcia i Las Palmas-Sporting